فروشگاه اینترنتی پخش زنده گالری تصاویر آرشیو پرسش و پاسخ بانك صوت کتابخانه ارتباط با ما صفحه اصلي
  يکشنبه  13 آبان 1403 - الأحد  30 ربيع الآخر  1446 - Sun  3 Nov 2024
منوی سایت    
صفحه اصلی >  آرشيو  > قرآن

آرشیو :
  تفسير آیه نور
18 خرداد 1387
 جلسه اول تفسير آیه( اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ) به بیان حضرت علامه تهراني (رضوان الله تعالي عليه).موعظه شب سه‌ شنبه 22 جمادي‌ الثّانيه، سال 1396 هجري‌ قمري  
  تفسیر آیه :( وَأَقِمِ الصَّلاَةَ طَرَفَيِ النَّهَارِ وَزُلَفًا مِّنَ اللَّيْلِ إِنَّ الْحَسَنَاتِ..)به بيان علامه طهراني.
21 ارديبهشت 1387
نفس انسان كه قابليّت كمال و إرتقاء به مدارج و معارج عاليه انسانيت را دارد، در وقت عروج و كمال، هر نقيصه و گناهي كه از او سابقاً سرزده خود بخود آمرزيده و محو خواهد شد. چون بنا بالفرض گناه و معصيت در سطح كوتاه از افق نفس قرار داشت، و فعلاً كه نفس از آن افق حركت كرده و از آن منزل بيرون آمده در منزل بالاتري رفته و در سطحي عالي در پرواز است، آن منزل قبل با تمام آثار و خصوصيّات آن بجاي خود مانده و با اين نفس حركت نكرده است؛ لذا گناه و معصيت در اين منزل وجود خارجي ندارد. حالتي بود از براي نفس سابقاً روي داده بود و فعلاً كه نفس تغيير منزل داده است پاكيزه از گناه وارد شده است. بنابراين تحقيقاً كاري كه شخص را جنبش دهد و موجب ارتقاء درجه گردد، خود بخود موجب آمرزش گناهان سابق او كه حالات دنيّۀ نفس او در وهلۀ سابقه بوده‌اند خواهد بود. 
  مراد و مقصود از علمي كه در اسلام بدان توصيه شده است
9 فروردين 1387
مراد از علم و دانشي كه اهمّ از فرائض شمرده شده چيست آيا مراد همه علوم است: علم فيزيك، شيمي، طبيعي، ...! و يا نه اينطور نيست؛ مراد علم خاصّي است كه ترغيب و تأكيد بر آن بعمل آمده است؟! 
  مراد از صراط‌ مستقيم‌، صراط‌ علي بن‌ أبي‌طالب‌ است‌
9 فروردين 1387
امّا آن‌ صراطي‌ كه‌ در دنياست‌، عبارت‌ است‌ از امام‌ واجب‌ الإطاعة‌؛ هر كس‌ وي‌ را شناخت‌ و در دنيا از او پيروي‌ نموده‌، در سايۀ هدايت‌ او آرميد و به‌ گفتۀ او عمل‌ كرد، از آن‌ صراطي‌ كه‌ عبارت‌ است‌ از پل‌ و جِسري‌ بر روي‌ جهنّم‌ عبور خواهد نمود. و هر كس‌ وي‌ را در دنيا نشناخت‌، گامش‌ در وقت‌ عبور از صراط‌ در آخرت‌ مي‌لغزد و در آتش‌ دوزخ‌ سقوط‌ مي‌نمايد. 
 
 

کلیه حقوق در انحصار پرتال متقین میباشد. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

© 2008 All rights Reserved. www.Motaghin.com


Links | Login | SiteMap | ContactUs | Home
عربی فارسی انگلیسی